• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Akdenizli'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Başkan Akdenizli'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

  • 275

Başkan Akdenizli, “Ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayan, üreten, işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı inşasında emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan işçi kardeşlerimizin gününü kutlayan Başkan Akdenizli, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Büyük ve güçlü Türkiye’nin oluşmasında, yeri geldiğinde fiziksel yeri geldiğinde zihinsel olarak emek veren işçi ve emekçi kardeşlerimizin katkısı oldukça fazladır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde 1 Mayıs'ın, 2008'de ‘Emek ve Dayanışma Günü’ olarak kutlanmaya başlayıp, 2009'da da resmî tatil olarak ilan edildiğini hatırlatan Akdenizli, emek ve alın teri bizim inancımızda ve kültürümüzde büyük bir kıymete ve öneme sahiptir. Bu hassasiyetle hükümetimiz ve Seydikemer Belediyesi olarak, işçi ve emekçi kardeşlerimizin haklarının korunmasına her zaman öncelik verdik.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günü birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme