• Haberler
  • Güncel
  • AB gençlik projesi için bilgilendirme semineri yapıldı

AB gençlik projesi için bilgilendirme semineri yapıldı

Fethiye Belediyesi tarafından kurulacak olan Proje Müdürlüğü, Avrupa Birliği gençlik projeleri kapsamında bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.

  • 406

AB gençlik projesi için bilgilendirme semineri yapıldı

Eğitmen Özkan Uzelli tarafından yapılan bilgilendirme seminerine; ilgili STK temsilcileri, kent konseyi gençlik meclisi, dernekler ve belediye personelleri katılım sağladı. 

AB gençlik projesi için bilgilendirme semineri yapıldı

Bilgilendirmenin içeriği nedir?
Avrupa Birliği, gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli programlar ve projeler sunar. Bu projeler, gençlerin uluslararası deneyimler kazanmalarını, yeni kültürler keşfetmelerini, yabancı dillerini geliştirmeleri ve gelecekleri için gerekli olan becerileri edinmelerini sağlar. Fethiye’nin dinamik gençleri olarak sizler de bu projelerden faydalanabilirsiniz. Eğitim, staj, gönüllülük, kültürel alışveriş ve gençlik değişim programları gibi çeşitli olanaklarla Avrupa’nın dört bir yanını keşfedebilir, yeni insanlarla tanışılabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

Eğitmen Özkan Uzelli, “Gençlerimize ve tüm katılımcılara Avrupa Birliği Erasmus + programı hakkında temel bilgiler aktardık. Projeyi nasıl yazarız? Nasıl katılımcı veya gönüllü oluruz? bu konuları konuştuk. AB'nin gençlik alanındaki destekleri sayesinde, gençlerimiz uluslararası düzeyde deneyim kazanacaklar ve farklı kültürleri tanıyarak hoşgörü ve çeşitlilik konusunda daha bilinçli bireyler olacaklar” dedi.

Bakmadan Geçme